SodaStream sallad

Vi är många som gillar bubblat vatten och hemmagjord läsk som enkelt fixas med en maskin från Sodastream. För den som äter mycket sallad och kanske t o m odlar hemma så kan dessa maskiner dessutom användas till att fylla en plastpåse med grönt i och hållbarheten kan fördubblas eftersom koldioxid (CO2) bevarar salladen.

Så förlängs livslängden på sallad i kylskåp:

  1. Ta en förslutningsbar påse eller en vanlig som du själv tillsluter med tex klämma. Fyll med sallad men inte helt och hållet. Det är viktigt att lämna 10-20% tomt utrymme i påsen.
  2. För in pipen på din Sodastream i påsen och tryck åt med dina fingrar så att luft inte läcker ut. Fyll påsen med kolsyra. Förslut påsen.

Vad gör en Sodastream?

Det är en maskin som används för att göra kolsyrat vatten med hjälp av tryckluft för att skapa bubblor i din dryck. Ett mycket populärt sätt att skapa läsk och bubbelvatten själv hemma. Sodastream är ett varumärke och den kanske mest kända tillverkaren av kolsyremaskiner. Tillverkaren som är baserad i Israel är numera uppköpt av PepsiCo som tillverkar och säljer Pepsi.

Länk:

Use Your SodaStream to Extend the Life of Greens (VIDEO)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen